Research School for Economic and Social History

Agenda

16 June 2023
11:30 - 18:30
Parktheater, Eleznetlaan 50, Eindhoven

Evenement ‘Collectieven en overheid: Genoeg geëxperimenteerd?!’

~ because of scope, in Dutch only ~

Het onderzoeksteam achter het Kennisplatform Collectieve Kracht organiseert op 16 juni in Eindhoven een inspirerende dag waar burgercollectieven en overheid worden samengebracht. Beide partijen hebben in het verleden met elkaar samengewerkt, maar waar zal die samenwerking in de toekomst toe leiden en welke volgende stappen moeten genomen worden?

Het evenement begint met een warm welkom door Lukas Held van Collectieve Kracht en Jacques Giesbertz van Europe Direct Eindhoven. Hierop volgen een keynote en tien sessies met elk hun eigen thema’s en sprekers. Het evenement wordt afgesloten met een panel en netwerkborrel. Welkomstconsumpties en consumpties tijdens de netwerkborrel zijn voorzien, de optionele lunch dient zelf betaald te worden. Toegang tot de bijeenkomst is verder vrij, reservering vooraf is echter nodig.

MEER INFO EN RESERVEREN