Research School for Economic and Social History

Agenda

24 September 2022
10:00 - 17:00
Academiegebouw Universiteit Utrecht, Domplein 29

Applied History Conferentie 2022

~ because of scope, in Dutch only ~

Dankzij de Toegepaste Geschiedenis kunnen we hedendaagse gebeurtenissen en ontwikkelingen beter begrijpen. Om dit vakgebied een podium te geven, organiseert het Departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis van de Universiteit Utrecht op 24 september 2022 een conferentie over Applied History.

Tijdens de dag kan men deelnemen aan verschillende panels, voorgezeten door prof. dr. Annelien de Dijnprof. dr. Beatrice de Graafdr. Saskia Stevensdr. Sanne Frequinprof. dr. Joost Dankersprof. dr. Leen Dorsman en dr. René Koekkoek.

Deelname is kosteloos, maar vanwege het beperkte aantal plaatsen is reservering vooraf noodzakelijk.

Volledige info en reserveren
 
Programma (pdf)