Research School for Economic and Social History

News

Wetenschappelijk projectcoördinator (Erasmus Universiteit Rotterdam) – deadline 20 augustus 2022

~ because of scope, in Dutch only ~

Het onderzoeksteam Social Enterprise & Institutions for Collective Action bij Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) zoekt een wetenschappelijk projectcoördinator. Het onderzoeksteam Social Enterprise & Institutions for Collective Action is actief betrokken bij het teruggeven van wetenschappelijke kennis aan de samenleving op een toegankelijke manier via het CollectieveKracht-platform.

De wetenschappelijk projectcoördinator van de onderzoeksgroep Social Enterprise & Institutions for Collective Action levert een bijdrage aan het wetenschappelijke programma en aan het kennisplatform, dat op een breed publiek gericht is. Ook draagt de coördinator bij aan de doorontwikkeling van het CollectieveKracht-platform, door het ontwikkelen van een langetermijnstrategie voor het platform en door het coördineren van de vertaling van wetenschappelijke kennis voor een breed publiek. De wetenschappelijk coördinator bedenkt en implementeert nieuwe onderzoeksinstrumenten en organiseert activiteiten, in samenwerking met het CollectieveKracht-team en met de overige leden vanuit de Social Enterprise & Institutions for Collective Action team.

Sollicitaties dienen uiterlijk 20 augustus 2022 ontvangen te zijn via het sollicitatieportaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meer info en sollicitatieportaal