Research School for Economic and Social History

Agenda

29 Jun 2022 - 1 Jul 2022
29 juni: Aula Minderbroedersberg, Universiteit Maastricht, Nederland; 30 juni en 1 juli: Cultuurcentrum Achterolmen, Van Eycklaan 72, 3680 Maaseik, België

Maascongres 2022: ‘De Limburgse Maas: historisch rivierlandschap met toekomst’

~ because of scope, in Dutch only ~

Vanaf 29 juni ‘s avonds tot en met 1 juli 2022 vindt het Maascongres 2022 plaats. De editie van dit jaar heeft als thema ‘De Limburgse Maas: historisch rivierlandschap met toekomst’ en vindt deels in Maastricht en deels in Maaseik plaats. Het programma omvat diverse lezingen, filmmateriaal en diverse excursies. Gedeputeerde Geert Gabriëls van de Nederlandse provincie Limburg en Johan Tollenaere, burgemeester van Maaseik, zullen op de eerste volledige dag (30 juni) het congres openen. Informatie over aanmelding en kosten, alsmede het volledige programma vindt u op de conferentiewebsite (zie knop hieronder).

Website