Research School for Economic and Social History

News

Fellowships BA/MA-studenten voor Brabantse geschiedschrijving (BHIC – deadline 1 juni 2022)

~ because of scope, only in Dutch ~

Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) start als eerste archief in Nederland met fellowships voor recent afgestudeerden die verder willen in de wereld van geschiedbeoefening, wetenschap en erfgoed. Een BHIC fellowship biedt de student de kans om tegen een vergoeding voor de duur van maximaal vijf maanden onderzoek te doen in de collectie van het BHIC, relevante werkervaring op te doen, een netwerk op te bouwen en zo de eigen positie op de arbeidsmarkt te versterken. Bovendien schrijft de student op die manier mee aan de Brabantse geschiedenis! BHIC zoekt momenteel twee fellows voor september 2022 t/m januari 2023; aanmeldingen dienen binnen te zijn uiterlijk 1 juni 2022.

Meer info